• Concert Groot Uithoorns kerstkoor 2018

    Dolf Heibloem

Groot Uithoorns Kerstkoor zingt 15 december in De Schutse

UITHOORN Voor het zevende achtereenvolgende jaar nodigde de Vocal Company in het najaar amateurzangers uit Uithoorn en omgeving uit om mee te zingen met het Groot Uithoorns Kerstkoor. Zondag 15 december om 20.00 uur kan in De Schutse, De Mérodelaan 1, worden geluisterd naar het resultaat van alle muzikale inspanningen.
Onder leiding van dirigent Ferdinand Beuse zullen populaire kerstsongs zoals het overbekende 'Last Christmas' en 'Being alone at Christmas' van Miss Montreal de kerstrevue passeren evenals klassiekers als 'O Holy Night' en 'the Christmas Lullaby' van John Rutter.

Het koor wordt begeleid door een combo onder leiding van pianist Kees van Zantwijk. Basgitarist Herman Venterink, drummer Francisco Hazel en violiste Mirjam Vos completeren het combo.
Er is ook ruimte om samen te zingen, want tijdens het concert zullen ook de kelen van de toehoorders gesmeerd worden. zo zullen uiteindelijk ruim 400 stemmen de kerst bezingen.

Kaarten zijn te reserveren via uithoornskerstkoor.nl. De kaarten kosten 12,50 euro. Kinderen tot en met 16 jaar betalen 7,50 euro en kinderen tot en met 6 jaar mogen gratis mee.
De zaal gaat om 19.30 uur open.