• Eigen foto

Nathaly Mascle zingt bij Kumpulan De Schans

UITHOORN Brouwerij De Schans aan Schans 21, houdt zondag 20 oktober samen met de band Tarango en Toko Bali weer een Kumpulan. Van 15.00 tot 18.00 uur laat Tarango weer vele mooie nummers horen. Toko Bali zorgt voor heerlijke versnaperingen.

SPECIALE GAST Als speciale gast is zangeres Nathaly Mascle aanwezig. De muzikale genen heeft Nathaly van haar moeder Joke Habers. De familie Habers was een bekende muzikale familie uit Slagharen.
Haar tv-debuut maakte ze op 17-jarige leeftijd in het programma De Vuist van Willem Duys met een medley van oude successen van Karen Carpenter. Als leadzangeres werkte ze in diverse orkesten (onder andere Glenn Miller Orchestra) waarmee ze bijna alle Nederlandse artiesten heeft begeleid. In 2001 formeerde ze haar damesgroep Femme Vocale. Diverse optredens volgden met in 2012 deelname aan het tv programma 'The Winner Is'.

De toegang is gratis, wel is een consumptie verplicht.
Het proeflokaal is geopend op woensdag en donderdag van 15.00 tot 20.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 15.00 tot 24.00 uur en zondag van 12.00 tot 20.00 uur.
De ingang van het proeflokaal bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw tussen nummer 15 en 17.
Voor meer informatie kijk op www.brouwerij-uithoorn.nl/nl/proeflokaal of kijk op facebook.