• Robert Joore

Partycoverband Daredevils treedt op tijdens Polderfeest 2019

DE KWAKEL Het duurt nog wel even voor het zover is, maar het Feestcomité De Kwakel heeft vandaag de eerste artiest bekendgemaakt die zal gaan optreden tijdens het Polderfeest. Partycoverband Daredevils keert dit jaar terug in De Kwakel om de tent op z'n kop te zetten.

Polderfeest vindt dit jaar plaats van woensdag 31 juli tot en met zondag 4 augustus. Uiteraard staan bekende onderdelen als de Polderloop, het Polder Food Festival, de Zeskamp en de Familiedag op het programma.

DAK ERAF Grote vraag is altijd welke artiesten komen optreden op de vrijdag en zaterdag. Het Feestcomité wil het publiek niet langer laten wachten, en heeft eerder vandaag op haar eigen Facebook-pagina bekendgemaakt wie de eerste optredende artiest is. De keus is gevallen op partycoverband Daredevils. Zij speelden vorig jaar nog op de zaterdag het dak van de feesttent af, en zullen nu op vrijdag 2 augustus een feestje komen bouwen.

Overigens is het Feestcomité nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Heb jij zin en tijd om de handen uit de mouwen te steken en te zorgen voor al die leuke feesten in De Kwakel? Stuur dan een berichtje naar info@polderfeest.nl.