• import

Prijzen winnen bij heropening Aldi Uithoorn

UITHOORN De Aldi-vestiging aan de Sportlaan 17 ondergaat een metamorfose. Bij de 'heropening' op donderdag 9 mei zijn vanaf 8.00 uur veel prijzen te winnen. Het wordt een feestelijke gebeurtenis, waarbij de filiaalleider Joris van de Blankevoort de winkel opent met het doorknippen van het rode lint.

Het vernieuwde filiaal zal vooral een andere uitstraling hebben waarbij meer aandacht is voor sfeer. Daarnaast is het assortiment uitgebreid. Ook de vindbaarheid van producten en acties is verbeterd. De nadruk van het assortiment ligt op veel verse producten zoals vlees, vis, groente, fruit en versgebakken brood.

De verwachting is dat het donderdagochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal 20 euro aan boodschappen een tas met een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als tablets, hogedrukreinigers of een tegoedbon van maximaal 250 euro. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas. Bij de foodtruck op de parkeerplaats worden verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.
Voor Aldi is duurzaamheid belangrijk. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt gestreefd naar een duurzame inrichting. Open: maandag tot en met zaterdag 8.00-21.00 uur, zondag 10.00-19.00 uur.