• Admiralengroep

Scouting Admiralengroep heeft plek voor nieuwe leden

UITHOORN Scouting Admiralengroep heeft plek voor nieuwe leden. Er wordt een nieuwe leeftijdsgroep (speltak) opgericht genaamd ´Bevers´. Die is bestemd voor meiden en jongens tussen de 5 en 7. De Admiralengroep biedt hen een actieve en uitdagende invulling van hun vrije tijd.

De activiteiten die de bevers doen zijn volgens de groep niet alleen leuk, maar ze dragen ook bij aan de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen. ´Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren. Scouts spelen op een verantwoorde manier in een veilige omgeving. Dat biedt garantie voor jarenlang plezier bij uitdagende activiteiten.´

In het denkbeeldige dorp ´Hotsjietonia´ maken de bevers allerlei avonturen mee en leren ze van alles en nog wat. Ze knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, ze leren dingen over de natuur bij Bas Bos en Rebbel, ze horen over andere landen bij Sterre en Steven Stroom, komen tot rust bij Noa en gaan koken met Rozemarijn. Ook met Professor Plof en Stanley Stekker is er altijd wat te beleven. De verschillende activiteitengebieden (verzamelingen van activiteiten die qua onderwerp bij elkaar horen) zorgen ervoor dat er veel variatie in het programma zit en kinderen elke week iets anders doen.

Vanaf 2 november zijn de Bevers elke zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur actief in en rondom het clubhuis aan de J.A. van Seumerenlaan 3. Belangstellenden kunnen gerust een keer langskomen om te kijken hoe het eraan toegaat. Wel wordt verzocht om van tevoren even contact op te nemen om de groep niet te missen als ze ergens anders op avontuur zijn. Wie meer informatie van tevoren wil ontvangen, kan contact opnemen met de beverleiding opnemen via bevers@admiralengroep.nl.

Scouting Admiralengroep zoekt nog vrijwilligers van 17 jaar en ouder, om de jongeren te begeleiden bij de bevers, welpen, zeeverkenners en wilde vaart. of die misschien een bestuursfunctie op zich willen nemen. Voor meer informarie; www.admiralengroep.nl