• Stichting Maandagavondcomité

Shaking Patsy alsnog op podium Kwakel Open Air

DE KWAKEL Vorig jaar grepen ze nog net naast een podiumplek, maar dit jaar zijn ze alsnog van de partij op het Kwakel Open Air Festival: Shaking Patsy. De band is de derde artiest die bekend is gemaakt door de organisatie. 

Na de eerste succesvolle editie van het Kwakel Open Air Festival afgelopen zomer, staat zaterdag 15 juni de tweede editie van dit lokale muziekevenement op de agenda. Na eerder al KAF en Hein 'Little Boogie Boy' Meijer, heeft het Maandagavondcomité, de organisatie achter het festival, nu de derde artiest die zal optreden bekendgemaakt: Shaking Patsy. 

REGIONALE BAND Deze enthousiaste regionale band greep vorig jaar net naast een plek op het podium, maar is dit jaar wel te gast. De band, bestaande uit Jolijn Postma en Sanne van Doorn (zang), Philip Nijland (gitaar), Jesse Buis (basgitaar) en Rene Cobussen (drums) speelt een mix van rock en pop van de jaren '60 tot nu. Het repertoire bestaat uit onder meer nummers van artiesten als Anouk, Red Hot Chili Peppers en Skunk Anansie.