• Stichting Maandagavondcomité

Stones Sessions nieuwste naam voor Kwakel Open Air Festival

DE KWAKEL Het programma voor de tweede editie van het Kwakel Open Air Festival komende zomer wordt steeds completer. Het Maandagavondcomité, de organisatie achter dit populaire evenement, heeft deze week een nieuwe naam bekendgemaakt: Stones Sessions. 

"You can't always get what you want", maar wij wel!", aldus de organisatie over het boeken van Stones Sessions. "Supertrots zijn we dat ze ondanks hun drukke festival en tourschema de jonge talentvolle muzikanten van Stones Sessions ook kunnen verwelkomen op het Kwakel Open Air Festival 2. Een dampende Rolling Stones-revival waar niemand omheen kan."

MYTHISCH Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is niet voor niets dat vijf jonge, talentvolle muzikanten van onder meer de band van Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort.

Geen saaie, stoffige coverband met pruikjes. Nee, deze jonge honden van eigen bodem, verenigd in de Stones Sessions, duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen. Iconische hits als 'Satisfaction', 'Paint it black' en 'Jumping Jack Flash' worden aaneengeregen met parels als 'Angie' en 'Wild horses'.

Naast Stones Sessions zijn onder meer KAF, Hein 'Little Boogie Boy' Meijer, Shaking Patsy en Soulmachine van de partij in de Kwakel. Het festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 15 juni.

Bron: Youtube/Stones Sessions.