• Eigen foto

Themacafé Relaties en (Echt)scheiding

UITHOORN Uit elkaar gaan is nooit leuk. Een hectische periode breekt aan waarin er verschillende lastige zaken opduiken waarover moet worden nagedacht en belangrijke beslissingen moeten worden genomen.

Welke juridische stappen moeten er gezet worden? Gaat het via een mediator of advocaat? Kan een maatschappelijk werker helpen? Wat te doen als er kinderen in het spel zijn?
Tijdens het Themacafé Relaties en (Echt)scheiding wordt hierover informatie gegeven en kan de privésituatie kort onder vier ogen worden besproken. Scheiden doet lijden, maar met de juiste hulp kan er veel 'leed' worden bespaard.

Het Themacafé is dinsdag 11 juni vanaf 20.00 uur op het kantoor van Participe Amstelland, Molenlaan 63.
Eerst zullen er korte presentaties worden gegeven door diverse (ervarings)deskundigen van organisaties als Participe Amstelland, Nhowmediation en Berntsen Mulder advocaten. Daarna is het mogelijk persoonlijk in gesprek te gaan en kunnen er vragen gesteld worden aan deze deskundigen. De bijeenkomst is gratis. Inloop vanaf 19.45 uur. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met escafe@participe.nu of 0297-562955.