• Eigen foto

Open podium bij Brouwerij de Schans

UITHOORN Bij Brouwerij de Schans wordt zondag 11 augustus van 15.00-18.00 uur een open podium gehouden.
Talenten die hun kunsten willen vertonen op gitaar, drums, piano of willekeurig ander instrument of ondersteund door een band een mooi lied willen zingen voor publiek, zijn dan welkom. In het proeflokaal is organisator Ronald van Hove aanwezig die de muzikanten ondersteunt en op weg helpt.
Wie mee wil doen kan zich aanmelden via e-mail: SchansJamOpenPodium@gmail.com en daarbij kort iets over zichzelf vertellen, het nummer dat wordt uitgevoerd en of dat gezongen wordt of gespeeld en op welk instrument. Ieder niveau is welkom.
Mogelijk kan niet alles muzikaal worden ondersteund, maar heel veel nummers zijn mogelijk. Kijk op de facebookpagina voor de lijst met mogelijkheden. Kijk voor meer informatie over het open podium op de website: https://openpodiumuithoorn.com/
Gewoon gezellig kijken en luisteren naar de anderen met een Schansbiertje in de hand kan natuurlijk ook. Iedereen is welkom.
Bierbrouwerij en Distilleerderij De Schans is te vinden op Schans 21 in Uithoorn.
Het proeflokaal is geopend op woensdag en donderdag van 15.00 tot 20.00 uur; vrijdag en zaterdag van 15.00 tot 24.00 uur en zondag van 12.00 tot 20.00 uur
De ingang van het proeflokaal bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw tussen nummer 15 en 17.