• Blauwhoed

Verkoop gestart van nieuwbouwproject Wijdelande in Uithoorn

UITHOORN Belangstellenden kunnen zich vanaf heden online inschrijven voor de verkoop van het nieuwbouwproject Wijdelande in Uithoorn. Het project bestaat uit 76 ruime, gasvrije woningen die worden gebouwd aan de rand van Uithoorn in nieuwbouwwijk Legmeer-West. De woningen worden zijn voorzien van verschillende smart toepassingen en kunnen compleet afgewerkt worden opgeleverd. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven tot 13 december op https://www.wijdelande.nl/

Belangstellenden kunnen verder op maandag 10 december terecht op de Meet & Greet van 19:00 tot 20.30 in de Brede School Legmeer aan Randhoornweg 39 in Uithoorn. Het verkoopteam is daar aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Wijdelande wordt een nieuwbouwwijk met rijwoningen en ruime twee- en drie-onder-een-kap woningen. Alle woningen hebben drie verdiepingen, een living met een open keuken en een tuin met een berging. Parkeren kan in de wijk en bij sommige huizen ook op eigen terrein. De kinderen kunnen om de hoek naar de basisschool of de kinderopvang en er is alle ruimte om te spelen, vanwege de ruime opzet van de wijk. De architectuur van het nieuwbouwproject is ontworpen door Mulleners en Mulleners Architecten.

De woningen zijn gasvrij. Er is standaard een warmtepomp aanwezig, waardoor er zowel vloerverwarming als -verkoeling is door de hele woning. Ook kan er gekozen worden voor zonnepanelen om de woning energieneutraal te maken.

Om het wooncomfort te vergroten, worden de woningen standaard voorzien van een slimme thermostaat, buitenverlichting en toiletverlichting met een sensor, een slimme rookmelder, een USB-wandcontactdoos en een Smart Home System waar alle mobiele apparaten op aangesloten kunnen worden.

De woningen kunnen compleet afgewerkt worden afgeleverd. De woningen worden dan met behulp van een woonadviseur samengesteld in Homestudios.