• Archief BDU/Naomi Heidinga

Voorbereidingen van start voor nieuwe gemeentegids

UITHOORN De gemeente Uithoorn en uitgeverij Akse Media zijn gestart met de voorbereidingen van de nieuwe gemeentegids. De gids biedt een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente. Zowel in de papieren versie als in de digitale gemeentegids is informatie te vinden over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. De digitale gemeentegids is te vinden op , http://uithoorn.smartmap.nl, daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de Gemeentegids App.

In het kader van de voorbereidingen voor de nieuwe gids voor 2019 worden instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding vanaf 20 augsutus benaderd met de vraag om de juistheid van hun gegevens te controleren. Wie in de vorige editie een vermelding had, ontvangt een e-mail met een persoonlijke inlogcode waarmee de gegevens op elk gewenst moment gewijzigd kunnen worden. Is bij Akse Media geen mailadres bekend, dan wordt in de komende weken telefonisch contact opgenomen. Wie zelf een wijziging doorgeven of als een vereniging/ organisatie nog niet in de gids vermeld staat, kan dit doorgeven via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Uithoorn) of via 0223-673.010.

Wie is benaderd en twijfelt aan de echtheid van het gesprek, wordt verzocht contact met Akse Meida op te nemen. De uitgeverij kan indien nodig door middel van haar adressenbestand en via sociale media andere organisaties binnen de gemeente op de hoogte stellen. Als officiële uitgever van de gemeentegids Uithoorn 2019 bezitten de publiciteitsadviseurs van Akse Media een aanbevelingsbrief van de gemeente. Hier kan te allen tijde naar gevraagd worden.