• Eigen foto

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten en wijkcomitéleden

UITHOORN Ook dit jaar wordt in Uithoorn, De Kwakel en Amstelhoek huis aan huis gecollecteerd voor alle mensen die lijden aan een spierziekte, zoals de ziekte van Pompe, ALS of Duchenne. Van 8 tot en met 14 september gaan collectanten de straat op voor deze of een van de andere 600 verschillende vormen van spierziekten.

In Nederland is de kans op spierziekte 1 op 80. Het fonds is een stuwende kracht achter wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten in Nederland.

En het fonds zet zich in om mensen met een spierziekte de hoogst mogelijke kwaliteit van leven te bieden.

Het Prinses Beatrix Spierfonds wil spierziekten de wereld uit helpen.
Wie de collectant heeft gemist, vindt het kaartje 'we hebben u gemist' op de deurmat en kan door de QR code te scannen een bijdrage doneren.

VRIJWILLIGERS Het Prinses Beatrix Spierfonds is op zoek naar nieuwe collectanten en een wijkcomitélid voor de wijk Krayenhoff (voormalig IBM terrein). Wie zich aanmeldt om te collecteren of als wijk comitélid voor het Prinses Beatrix Spierfonds is daar slechts een paar uur tijd aan kwijt.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met de coördinator collecte van het Prinses Beatrix Spierfonds, Josje Castenmiller van Breemen, 0297-563146, jossen@castenmiller.nl
Mail voor informatie over het werk van het Prinses Beatrix Spierfonds naar info@spierfonds.nl