• Peutergym

    mu

Gratis proeflessen peuter- en kleutergym KDO D.A.G. tijdens open lesweek

DE KWAKEL Tijdens de open lesdagen van KDO D.A.G. van maandag 9 tot en met donderdag 12 september kan iedereen vrijblijvend een keer deelnemen aan één van de lessen. KDO D.A.G. (Dance, Aerobics, Gymnastiek) begint in september weer met peuter- en kleutergym. De opzet van de lessen wordt iets anders dan in het vorige seizoen. Het is de bedoeling dat het vaste uren in het lesrooster worden. De lichtlijnen van het nijntje beweegdiploma van de KNGU worden tijdens de lessen behandeld en tweemaal per seizoen wordt het nijntje 1 of 2 diploma uitgereikt.

Op maandag van 14.45 uur tot 15.30 uur is er peutergym voor kinderen vanaf ongeveer 2,5 tot 4 jaar oud onder leiding van Marianne en op woensdag is er van 15.15 tot 16.00 uur kleutergym onder leiding van Britt voor kinderen vanaf 4 jaar. Als het kind in de loop van het seizoen 4 jaar wordt, kan hij of zij na overleg met de docente eventueel doorstromen van de maandag naar de woensdag. De lessen worden gegeven in een gedeelte van de grote sporthal van KDO aan de Vuurlijn in De Kwakel.

PROEFLESSEN Op 9 en 11 september zijn er gratis proeflessen. De week erna wordt begonnen met een vrijblijvende workshop van vier achtereenvolgende lessen voor 10 euro. Daarna kunnen de kinderen lid worden voor 60 euro tot het einde van het seizoen (eind juni). In deze week kan ook vrijblijvend worden kennis gemaakt met één van de andere lessen. Voor de kinderen is er kidsdance, streetdance en turnen. Voor volwassenen aerobics, bodyshape, H.I.T. pilates en yoga. Voor senioren Senior-fit en Fit+. Kijk voor het actuele lesrooster op KDO.nl of mail naar gymnastiek@kdo.nl