• Spannende wedstrijden bij het schoolhandbaltoernooi.

    Eigen foto

Finales schoolhandbaltoernooi Uithoorn op 12 juni

UITHOORN De groepen 8 van de Uithoornse en Kwakelse basisscholen speelden het schoolhandbaltoernooi. De winnaars van dit toernooi stromen door naar de regiofinales op woensdag 12 juni. Vorig jaar werden zelfs de landelijke finales bereikt. Ook dit jaar werden er spannende wedstrijden gespeeld. Het Duet, de Springschans, De Zon, de Toermalijn en de Kajuit hadden ieder teams afgevaardigd.

Bij de meisjes werd uiteindelijk De Zon winnaar. Na een spannende wedstrijd werd bij de jongens De Springschans eerste bij de groepen 8. Beide teams mogen door naar de regiofinales, die ook bij Legmeervogels zullen worden gespeeld op woensdag 12 juni.

De scholieren hebben op de velden van Legmeervogels laten zien dat handbal een snel, dynamisch en atletisch spel is. Voor spelers die de smaak van het handbal te pakken hebben, biedt Legmeervogels aan om gratis een maand mee te komen trainen en spelen. Tot oktober wordt de sport buiten gespeeld, daarna is het een binnensport, sporthal De Scheg is dan de thuisbasis. Voor iedere leeftijd is er een geschikt team.

Opgave kan simpel via 0297-533767 (Luuk) of mail naar legmeervogels@handbal.nl. Meetrainen en spelen is de eerste maand gratis.