• Eigen foto

Inschrijven voor Stolwijk Ute Hoirne Open Tennistoernooi

UITHOORN Tennisclub Uithoorn TCU, Hollandse dijk 3, houdt van 22 tot en met 30 juni voor de 38ste keer het Stolwijk Ute Hoirne Open Toernooi.

De wedstrijdcommissie is met veel enthousiasme bezig met de voorbereidingen. Dankzij bijdragen van accountantskantoor Stolwijk en vele andere sponsoren kan het toernooi ook deze keer georganiseerd worden.

Voor het 17+ toernooi kan worden ingeschreven voor een enkel-, dubbel of gemengd dubbelspel in de onderdelen 4, 5, 6, 7 en 8. 

Indien de planning het dit jaar toelaat zullen er verliezersrondes gespeeld worden. 

Zoals gebruikelijk tijdens het Ute Hoirne zijn er die week naast de wedstrijden ook andere activiteiten. Zo ontvangen alle deelnemers bij hun eerste wedstrijd een gratis kop koffie of thee. Doordeweeks is er onder andere de wijnproeverij van sponsor De Wijnschuur. Tevens worden er avondmaaltijden geserveerd met bijpassende wijnen. Verder kunnen alle deelnemers op vrijdagavond genieten van een gratis Kantonese maaltijd. Op dinsdag- en vrijdagavond zijn er veel prijzen te winnen in de loterij. 

INSCHRIJVEN Ga naar www.tcuithoorn.nl (ook voor het laatste nieuws) of www.toernooi.nl om in te schrijven.

Nieuws over het toernooi is ook te vinden op Facebookpagina 'Ute Hoirne Open'. Tijdens het toernooi worden daar foto's op geplaatst en nieuwtjes gemeld.