• Eigen foto

Inschrijven voor Ute Hoirne Open Tennistoernooi 2019

UITHOORN Tennisclub Uithoorn TCU houdt van 22 tot en met 30 juni voor de 38e keer het Stolwijk Ute Hoirne Open Toernooi.

De wedstrijdcommissie is met veel enthousiasme bezig met de voorbereidingen. Samen met Stolwijk zijn er veel sponsoren om dit toernooi, dat in de regio zeer goed bekend staat, te organiseren.

Voor het 17+ toernooi kan worden ingeschreven voor een enkel-, dubbel of gemengd dubbelspel in de onderdelen 4, 5, 6, 7 en 8. Indien de planning het dit jaar toelaat zullen er verliezersrondes gespeeld worden.

Zoals gebruikelijk tijdens het Ute Hoirne toernooi zijn er die ook andere activiteiten. Zo ontvangen alle deelnemers bij hun eerste wedstrijd een gratis kop koffie of thee. Doordeweeks is er onder andere een wijnproeverij die door sponsor De Wijnschuur wordt georganiseerd. Tevens worden er avondmaaltijden geserveerd met bijpassende wijnen.

Verder kunnen alle deelnemers op vrijdagavond genieten van een gratis Kantonese maaltijd. Uiteraard is er ook weer een loterij met mooie prijzen op dinsdag- en vrijdagavond.

INSCHRIJVEN Inschrijven kan via www.tcuithoorn.nl of via www.toernooi.nl. Tijdens het toernooi is het laatste nieuws ook te vinden de Facebookpagina 'Ute Hoirne Open'.