• De ploegenpresentatie van UWTC.

    Edward Draijer - EGD Fotografie

Ploegenpresentatie UWTC in nieuw clubhuis

UITHOORN UWTC heeft onlangs de jaarlijkse ploegenpresentatie gehouden voor de sponsors in het mooie nieuwe clubgebouw. Aangezien de wielren- en de toerafdeling in dezelfde kleding rijden waren beide afdelingen vertegenwoordigd tijdens de ploegenpresentatie. De Rabobank, Van Rijn fietsen, Unbranded, Coen de Groot montage, Reuring in wonen, Auto Meerstad, Koga en Cannondale zullen ook dit jaar weer op de kleding pronken van de UWTC wielrenners. Jauko Hartveldt van sponsor Unbranded praatte het geheel luchtig aan elkaar. Het verenigingsgevoel was hierin een belangrijk speerpunt. Aansluitend werden er foto's gemaakt, en gezellig nagepraat onder het genot van een hapje en drankje. 

JEUGDRONDE Op zondag 8 april komen ruim 100 jeugdwielrenners naar sportpark Randhoorn om de jeugdronde van Uithoorn te verrijden. Ook dit jaar is AH Jos van den Berg weer hoofdsponsor van de jeugdronde. Het is een nationale wedstrijd en tevens NK selectiewedstrijd. Publiek is van harte welkom. Om 10.30 uur beginnen de wedstrijden met de jongste jeugdrenners en rond 15.00 uur finishen de oudste jeugdrenners.

60+ Afgelopen zaterdag verschenen de UWTC-renners Leen Blom, John Tromp en Guus Zantingh aan de start in Almelo. Bij de 60+ wedstrijd waren er enkele ontsnappingspogingen waar John Tromp bij betrokken was maar deze strandden steeds. De wedstrijd eindigde met een massaspurt en de rappe Ron Paffen uit Milsbeek won de wedstrijd voor John Tromp uit Kudelstaart die hiermee zijn eerste podiumplaats van het seizoen behaalde . Bij de 69+ werd vanaf het startschot volop gedemarreerd en dat mondde uit in een kopgroep van 10 renners na 20 minuten koers. De groep van 10 renners met daarbij Leen Blom en Guus Zantingh namen een ruime voorsprong. Met nog vijf ronden nam Richard Nanninga een kleine voorsprong maar hij werd met nog 2 ronden te gaan ingerekend. Guus Zantingh uit Mijdrecht wist de wedstrijd te winnen en behaalde hiermee zijn eerste seizoen zege met op de 2e plaats Hans van Bavel uit Sint Anthonis. Leen Blom finishte als 10de.