• Eigen foto

Bestuur van Legmeervogels weer compleet

UITHOORN Tijdens de extra Algemene Leden Vergadering op 13 januari hebben de aanwezige leden ingestemd met de voordracht van een nieuw bestuur. De zeer goed bezochte ALV, 68 geregistreerde leden, kreeg de mogelijkheid om een nieuwe penningmeester, een nieuwe vice-voorzitter en een nieuwe voorzitter te kiezen.

Vanuit het zittende bestuur stelde Roy Kuylenburg zich kandidaat als voorzitter. Daarnaast stelden twee andere heren zich kandidaat; Frank den Butter als vice-voorzitter en Raymond Verschut als penningmeester. Door middel van stembriefjes konden de leden hun stem uitbrengen. Na het tellen van de stemmen was het duidelijk, alle drie de heren hadden het vertrouwen van de vergadering gekregen.
Frank is oud-voetballer bij Legmeervogels. Tegenwoordig staat hij langs de lijn en moedigt hij zijn kinderen aan. Zijn dochters Jente en Jade spelen handbal bij Legmeervogels en zijn zoon Kas voetbalt. Hierdoor ziet en hoort hij veel. In plaats van aan de zijlijn te staan, wil hij zijn bijdrage leveren aan het verder opbouwen van de vereniging. Sinds 2007 runt Frank RSP Consultancy en is hij sponsor van JO13-1.
Raymond heeft een voetbalverleden bij Purmersteijn en speelde daar van de jeugd tot en met zondag 1. Vanaf 1997, toen zijn oudste zoon Mitchell bij de pupillen begon, kwam hij bij Legmeervogels. Ook toen zoon Nick begon, stond hij langs de lijn. Sinds begin van dit seizoen is Raymond met LedSign en AdFinQ hoofdsponsor van Legmeervogels. Op zondag staat hij als vaste supporter, samen met zijn vrouw, langs de lijn bij het eerste om zijn zonen aan te moedigen. Hij ziet graag dat Legmeervogels zich handhaaft op dit niveau en misschien nog wel een stapje hoger. Daarvoor moeten de randvoorwaarden binnen de club goed geregeld zijn en daar wil hij graag zijn bijdrage aan leveren.
De samenstelling van het nieuwe bestuur bestaat per 13 januari 2020 uit: voorzitter Roy Kuylenburg, vice-voorzitter Frank den Butter, secretaris Chris Vermeij en penningmeester Raymond Verschut.
Het nieuwe bestuur heeft vanuit de vergadering de opdracht meegekregen om een goed financieel beleid te ontwikkelen en de visie verder uit te werken.
Tevens zijn tijdens de vergadering Jan Weber, Rene de Waal en Jos Roodenburg bedankt voor hun inzet met betrekking tot het financieel verslag en de controle hierop als kascommissie.
Het bestuur is nog steeds op zoek naar vrijwilligers voor de verschillende commissies. Wie interesse heeft kan contact opnemen met Chris via secretaris@legmeervogels.nl