• Pixabay

Voetbalquiz op 22 november bij KDO

DE KWAKEL In de kantine van KDO, Vuurlijn 51, wordt vrijdag 22 november voor de zevende keer een voetbalquiz gehouden. Onder leiding van de enthousiaste quizmasters Theo en Hein Leliveld zal er die avond worden bepaald wie zich het komende jaar de grootste voetbalkenners uit de regio mogen gaan noemen.
Voor 10 euro per koppel kunnen voetbalvrienden vrijdag vanaf 20.30 uur meestrijden om deze felbegeerde titel en kans maken op de leuke prijzen. Er zullen acht rondes gespeeld gaan worden, waarbij de focus zal liggen op nationale en internationaal gerelateerde voetbalvragen. Alles kan aan bod komen tijdens deze spraakmakende avond. Van spelregelvragen, het raden van spelerspaspoorten tot en met de WK-historie van het Nederlands dameselftal.
Nieuw dit jaar is dat er een 'oude knarrenprijs' zal zijn voor het beste koppel met een minimale totale leeftijd van 100 jaar. Bovendien zal er ook een mooie prijs geregeld worden voor het best presterende dameskoppel.
Om zeker te zijn van deelname op deze avond, is het vanaf nu mogelijk om als tweetal aan te melden
via de website van KDO: www.kdo.nl. Dat kan ook op de avond zelf. Het inschrijfgeld dient vrijdag 22 november ter plekke betaald te worden.
Inloop vanaf 20.00 uur.
Kosten 10 euro per koppel.