• Eigen foto

AmstelProms: namen zangers en zangeressen bekend

UITHOORN aan de Randhoornweg op het evenemententerrein wordt zaterdag 22 juni het populaire AmstelProms concert gehouden. Het concert wordt uitgevoerd door een groot orkest bestaande uit 70 muzikanten, een koor van meer dan 80 zangers en zangeressen en brengt een mix van pop en klassieke muziek voor het publiek ten gehore.

De muziek die wordt gespeeld zal een feest der herkenning zijn voor de aanwezigen. Waar menig klassiek werk, gespeeld door het orkest, aanzet tot meedeinen op de bekende walsjes, worden de popnummers gezongen door lokale zangers en zangeressen.

De afgelopen weken zijn audities gehouden onder geïnteresseerde zangers en zangeressen om te kijken welke stemmen het beste passen bij de gespeelde nummers en ook dit jaar is weer een prachtige selectie gemaakt van optredende artiesten. De repetities voor de zangers en zangeressen zijn de komende 2 weken. Dan wordt het voor de uitvoerende artiesten de eerste keer dat ze samen met het grote orkest en het voltallige koor hun nummers kun oefenen. Ieder jaar weer is dat een fantastisch moment waar alles samenkomt. Pas dan ervaren de zangers en zangeressen de kracht van mee mogen zingen met zo'n geweldige enthousiaste groep uitvoerende muzikanten en koorleden.

LINE-UP Op 22 juni vanaf 18.00 uur kan op het evenemententerrein worden genoten van een hapje en een drankje en zal zangeres Juuzz enkele sets ten gehore brengen tijdens het eten. Om 20:30 begint het concert en mogen de geselecteerde zangers en zangeressen eindelijk hun optreden verzorgen.

Gedurende het concert treden de volgende AmstelProms artiesten op: I Will Follow Him – Mirelle Verheijen, Anouk Backer, Marjolein Bravenboer, Sound of Music – Mirelle Verheijen, Het Duurt te Lang – Zaraï Valk, Blues Brothers Revue – Kamiel Kluft, Like a Prayer – Lianda van der Schilden.