• Robert Joore

Eerste repetitie voor projectkoor Amstel Proms in Uithoorn

UITHOORN Projectkoor Amstel Proms begint met de voorbereidingen voor de derde editie. Deze vindt zaterdag 22 juni plaats in Uithoorn, vanaf 23 april beginnen de repetities. 

Amstel Proms is een bijzondere muzikale samenwerking tussen de Uithoornse muziekvereniging KnA, muziekvereniging Sursum Corda uit Aalsmeer en de Vocal Company. Er worden ook dit jaar weer zangers gezocht voor een groot projectkoor.

STUKKEN Onder leiding van dirigent Ferdinand Beuse zullen vanaf dinsdag 23 april gedurende 9 weken een aantal stukken ingestudeerd worden, die tijdens het Amstel Proms-concert worden uitgevoerd met de twee orkesten.

Het repertoire bevat dit jaar een aantal medleys met muziek uit de films 'Grease' en 'The Blues Brothers', uit de musical 'The Sound of music', een medley met muziek van Frank Sinatra, een Beatles-medley en highlights uit het repertoire van musicalcomponist Andrew Lloyd Webber. Verder zijn de Pussicat Dolls vertegenwoordigd met het lied 'Sway' en André Hazes met 'Leef'.

NOTEN Deelname aan het koor staat open voor iedereen die van zingen houdt. Je hoeft geen noten te kunnen lezen. Meer informatie vind je hier.