• Eigen foto

Middelbare Muziek Meester KnA sluiten project af met concert

UITHOORN Het Middelbare Muziek Meesters Project, kort gezegd MMM, werd zondag afgesloten met een concert in het KnA Gebouw. Leerlingen die lessen volgen in het KnA Gebouw kregen daarbij de gelegenheid om solo op te treden.
Het concert werd geopend door Tim Taanman op hoorn, een lastig instrument en Tim is nog heel jong. Toch speelde hij al vol overgave het Zwanenmeer. Daarna kwam Daan Vermeij op het drumstel. Ook hij is nog jong en heeft nog niet zo heel lang les. Het vuur schoot er echter vanaf dus dat beloofd veel voor de toekomst. Jelle Taanman, grote broer van Tim, speelde een stuk uit The Pirates of the Caribbean op trompet en de laatste solist was Robin Vermeij op hoorn, grote broer van Daan.
Hij speelde een stuk uit de Lion King. Jelle en Robin spelen inmiddels al een tijdje mee in het Grote Orkest van KnA.
Daarna mochten ze dan eindelijk beginnen, de MMM'ers onder leiding van Dick Hesselink. Ze waren zenuwachtig maar het klonk allemaal heel prima.
Zeker als je bedenkt dat deze mensen pas lessen volgen sinds afgelopen september. Vervolgens trad het Leerlingenorkest nog op en de middag werd afgesloten door eerst een samenspel met het Grote Orkest en vervolgens bracht het Grote Orkest van KnA nog twee nummers ten gehore. Al met al een zeer gezellig muziekevenement waarbij weer getoond dat samen muziek maken verbindt en de muzikanten dwingt de grenzen op te blijven zoeken.
KnA gaat zich nu richten op AmstelProms 2019 op 22 juni.