• Eigen foto

Open podium bij Brouwerij de Schans

UITHOORN Wie wil musiceren op gitaar, bas, drums, piano of een willekeurig ander instrument of een mooi lied wil zingen voor muziek kan daarvoor zondag 9 juni, eerste pinksterdag, van 15.00 tot 18.00 uur terecht bij Brouwerij de Schans, Schans 21.
In het proeflokaal is een samengestelde band onder leiding van Ronald van Hove aanwezig die de talenten ondersteunt en ze op weg helpt.

AANMELDEN Aanmelden kan per e-mail via SchansJamOpenPodium@gmail.com onder vermelding van een korte persoonsbeschrijving en wat er gespeeld of gezongen gaan worden. Vermeld in ieder geval om welk nummer het gaat en of het gezongen wordt of gespeeld en op welk instrument. Ieder niveau is welkom.

Er is geen garantie dat alles muzikaal ondersteund kan worden, maar heel veel nummers zijn mogelijk. Op de facebook pagina van de Schans staat een lijst met mogelijkheden. Maar een eigen wens aangeven kan ook. Kijk voor meer informatie over het open podium op de website: https://openpodiumuithoorn.com/
Wie alleen wil kijken en luisteren naar de anderen met een Schansbiertje in de hand, is vanzelfsprekend ook welkom.
Het proeflokaal is geopend op woensdag en donderdag van 15.00-20.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 15.00-24.00 uur en op zondag van 12.00-20.00 uur.
De ingang van het proeflokaal bevind zich aan de achterzijde van het gebouw tussen nummer 15 en 17.