• PIXABAY

Aldi heropent winkel aan Sportlaan

UITHOORN Aldi heropent donderdag 30 november om 8.00 uur de vestiging aan de Sportlaan. De opening wordt verricht door filiaalleider Roel Boot.

Bij de vernieuwde prijsvechter supermarkt is de geur van afgebakken brood de binnenkomer. In het assortiment ligt de nadruk op vers producten zoals groente en fruit, vlees en vis. De Aldi legt verder graag de nadruk op 'best geteste' producten uit haar assortiment.

Aldi verwacht dat het dringen wordt op de openingsochtend. Voor de eerste vierhonderd klanten die minimaal 10 euro besteden, is er een tas met daarin een kraslot. Aan elke kraskaart is een prijs verbonden. Bijvoorbeeld: een blender, een combi-magnetron of een tegoedbon ter waarde van 250 euro. Bij de kleinere prijzen gaat het vooral om versartikelen. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas.

RUIME WINKEL Filiaalleider Roel Boot is trots op zijn verbouwde filiaal. 'Alleen al vanwege de verse broodjes. Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel "nieuwe stijl" kunnen we de klant nog beter bedienen.'

Op de openingsdag staat er een 'Foodtruck' op de parkeerplaats bij de supermarkt. Daar worden allerlei hapjes bereid met producten van Aldi. Klanten kunnen deze gratis proeven. In de week na de opening zijn er ook diverse proeverijen in de winkel.

DUURZAME WINKEL Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij Aldi. Er komen steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen en ook wordt gestreefd naar een zo duurzaam mogelijke inrichting van de winkels. Zo vindt de koeling in het pand plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats van schadelijke koudemiddelen. Alle verlichting binnen en buiten is LED. Papier en folie worden volledig gerecycled.

De winkel aan de Sportlaan beschikt over 85 gratis parkeerplaatsen. De Aldi is open op maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 19.00 uur. Meer informatie op www.aldiopent.nl/uithoorn.