• Broere Zonwering en Buitenleven heeft een grote showroom waar alle producten te zien zijn.

    Frans Tol

Open dag bij Broere Zonwering

NIEUW-VENNEP Om het merk markilux voor zonwering producten speciaal onder de aandacht te brengen houdt Broere Zonwering en Buitenleven in de Haverstraat 8 in Nieuw-Vennep op tweede paasdag van 11.00 tot 16.00 uur een 'markilux Brand Day'.

Richard Broere: "Die Brand Day is een soort open dag. Op die tweede paasdag staan wij dan klaar met een hapje en een drankje voor onze bezoekers. Wij hechten er erg aan om onze klanten de mogelijkheden van deze zonweringproducten voor buiten te laten zien en kunnen onze bezoekers dan een gedegen uitleg geven."

MARKILUX Richard Broere is enthousiast over de producten van het merk markilux: "Wij werken daar nu al enige jaren mee. Het zijn producten van een gedegen Duitse kwaliteit, het merk en wij staan voor snelle levertijden en een lange levensduur van de producten. Daarbij komt dat de zonweringproducten van markilux niet alleen bescherming bieden tegen de zon, maar door de kleurrijke uitstraling ook een upgrading aan een woning of pand geven. Er is
niet alleen volop keuze uit lichte felle kleuren, maar er zijn ook donkere tinten en een aantal uiteenlopende motieven met bijvoorbeeld een gestreepte stof."

"Op die Brand Day hebben wij dan volop gelegenheid om in te gaan op de technische aspecten, het effect van de kleuren, de soorten doek en de verschillende uitvoeringen. Markilux producten zijn eigenlijk tijdloos en het merk wil vandaag al aan de eisen van morgen voldoen."

WEBSITE "Daarom ligt op de website van markilux, www.marilux.link/broere, het accent op design van gerenommeerde designers, innovatie, flexibiliteit, gebruiksgemak, veiligheid door gecertificeerde kwaliteit en service. Broere: ,,Het zijn duurzame, betaalbare producten die ook nog eens lang meegaan."

Broere Zonwering bestaat al sinds 1997. Richard Broere (46): "Ik kom uit een echte zonweringfamilie die al veel langer in zonwering deed. Zelf doe ik dit werk nu 28 jaar. In het begin waren wij een montagebedrijf, maar dat is al enige tijd uitgegroeid naar een leverancier van alle soorten zonweringproducten. Onze klanten weten dat wij het werk zelf doen en niet aan een ander uitbesteden. Korte lijnen dus en direct contact. Wij hebben binnen ons bedrijf een eigen montageteam en richten ons vooral op onze specialisatie: buitenzonweringen/rolluiken en terrasoverkappingen. Maar wij leveren ook buitenvloeren voor terrassen en balkons. In onze ruime showroom zijn al deze producten te zien."

INFORMATIE Broere Zonwering en Buitenleven in de Haverstraat 8 is te bereiken op 0252-625450 of info@broere-zonwering.nl.

Parkeren voor de deur is er gratis en meer informatie is te vinden op: www.markilux.link/broere .

Frans Tol