• Google

Vomar Voordeelmarkt neemt Coop Uithoorn over

UITHOORN Vomar Voordeelmarkt neemt per vrijdag 1 november de exploitaties van Coop supermarkten in Uithoorn en die aan het Dijkgraafplein in Amsterdam over. Na een grondige renovatie zullen beide vestigingen medio november heropend worden als een volwaardige Vomar Voordeelmarkt.

Vomar Voordeelmarkt opent woensdag 25 september ook de deuren van een nieuwe supermarkt in winkelcentrum Reigersbos in Amsterdam en daarnaast wordt op dit moment een nieuwe supermarkt gebouwd in Ter Aar, die geopend zal worden op zaterdag 2 november.

CEO Aart van Haren: "Het jaar 2019 is tot dusver al buitengewoon succesvol voor Vomar. Na jaren van grote groei in 2017 en 2018 weten we ons succes in 2019 zelfs verder te versnellen met meer dan 10% omzetgroei, waarmee we op autonome basis nu al voor het derde jaar op rij de snelst groeiende supermarkt van Nederland zijn. Dat we niet stil blijven zitten is duidelijk met het toevoegen van vier nieuwe Voordeelmarkten aan de bestaande 65 vestigingen dit najaar. We geloven er sterk in dat we van elk van de te openen vestigingen een succes kunnen maken en zien er naar uit weer veel nieuwe klanten te verwelkomen en ze kennis te laten maken met de garanties van Vomar: de Laagste Prijs, de Beste Kwaliteit en de Snelste Service."
Vomar blijft ambitieus en wil ook in de toekomst blijven groeien. Samen met zusteronderneming Hoorne Vastgoed wordt continue gewerkt aan verbetering en uitbreiding van het winkelbestand binnen het marktgebied van de formule wat grofweg begrensd wordt door de plaatsen Den Helder – Leiden – Utrecht – Almere. Om toekomstige groei te faciliteren wordt 15 oktober in Alkmaar een nieuw Vers Distributiecentrum geopend.