• n.v.t.

Welkom op de WooninspiratieDag 2018!

Advertorial

Zondag 25 Maart is het weer zover! Tussen 11.00 en 16.00 uur opent Kooyman sierbestrating haar deuren voor de WooninspiratieDag. Toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid. Ook voor uw fiets!

Wederom luiden we in De Kwakel met de WooninspiratieDag het voorjaar in. Een gezellig samenkomen van diverse bedrijven op woongebied, die staan te popelen om al hun voorjaars ideeën met de inwoners van Uithoorn en omstreken te delen. Initiatiefneemster Geraldine Bontekoe van Bontekoe Verkoopstyling heeft in Nadine Rekelhof van Kooyman sierbestrating haar partner gevonden bij het organiseren van dit alsmaar groeiende, jaarlijks terug komende evenement. De gastvrijheid van Kooyman sierbestrating is hierbij onontbeerlijk.

Naast de vertrouwde bedrijven, hebben we een aantal bijzonder leuke nieuwe bedrijven aan het Wooninspiratie team mogen toevoegen, bijv. Monique, een kei in recycling die de leukste interieur ideeën en accessoires laat zien. Ze deelt haar plek met Ria, die haar beeldhouwwerk tentoonstelt.

De makelaars, 5 in totaal laten je het nieuwste woonaanbod zien en er is informatie in te winnen over de nieuwbouwprojecten de Rietkraag in De Kwakel en het project Legmeer West in Uithoorn. De barista van EKZ makelaars is inmiddels al een begrip! Zij maakt weer een heerlijk kopje koffie, thee of chocolademelk voor onze bezoekers. De Rabobank staat met een team van hypotheekadviseurs klaar om je te helpen bij je financiering en de notaris voorziet je van de nodige tips voor het afsluiten hiervan. Zo goed en zo snel mogelijk je huis verkopen? Loop dan even bij Geraldine langs!

Wat kan je verder verwachten?

Onze binnenhuisarchitecten helpen je met plezier op weg, als je je interieur eens helemaal anders wilt. Meubels voor binnen en buiten inclusief buitenhaarden en BBQ waar er zelfs een lekkere pizza voor je wordt gebakken. Raam, wand en vloerbekleding, planten en bloemen, audio, zonnepanelen en advies over duurzaamheid voor de woning. Denk je erover om de badkamer te vernieuwen? Dat komt goed uit! Vragen over de beveiliging van de woning? Kom dan zeker even langs! Zelfs voor een compleet servies ben je aan het juiste adres, Annemieke heeft de tafel op z'n mooist voor je gedekt.

Als je je inschrijft op de beurs als bezoeker, maak je ook nog eens kans op een volledige fotoshoot van je woning. Niet alleen handig bij verkoop, maar ook ontzettend leuk om te laten doen na een verbouwing of als je gewoon apetrots bent op je eigen plekje. Leuk om op facebook te delen en te laten zien hoe creatief je geweest bent.

Voor de kinderen heeft de Rabobank het springkussen meegenomen en maakt het dit jaar mogelijk, dat alle kinderen mooi geschminkt worden of een leuke glittertattoo krijgen.

We gaan ervan uit dat je ook dit jaar niet met lege handen naar huis gaat en bovendien maak je dit jaar kans op een fotoreportage van je woning!

Kom gezellig langs op zondag 25 Maart tussen 11.00 en 16.00 uur op de WooninspiratieDag 2018!

Geraldine Bontekoe                                        Nadine Rekelhof

Bontekoe Verkoopstyling                                Kooyman Sierbestrating

Dit evenement wordt ondersteund door het ondernemersfonds en stichting Uithoorn en de Kwakel.